• Külföld
Faktor

Nyilatkozott a párkányon lógó terhes nő megmentője

Egy újságíró készített felvételt a párizsi Bataclan klubból az ablakon át menekülő fiatal nőről, akiről eddig nem lehetett tudni, hogy túlélte-e a terrortámadást.

Korábban a Faktor is megírta, hogy a terroristák elől egy kismama a Bataclan klubban az ablakon át próbált elmenekülni. Azonban túl magasan volt, lemászni pedig nem tudott, így az ablakpárkányba kapaszkodva lógott percekig. Erről videó is készült, amelyen jól hallható, hogy a nő kétségbeesetten kiabált segítségéért.

Segítsetek, segítsetek! Terhes vagyok, kapjatok el, ha leesnék!

A videó végén látszott, hogy valaki megragadja a kezét az ablakon keresztül, és elkezdi behúzni, de eddig nem lehetett tudni, hogy végül sikerült-e megmenekülnie.

Most nyilatkozott a férfi, aki megmentette a nő életét. Sébastien, aki vezetéknevét nem árulta el, azt mondta: meghallotta a kiáltásokat a lövöldözés közben, és segített visszamászni a nőnek, aki tizenöt méter magasan lógott. A férfi ezt mondta a Province-nak:

Könyörgött az alatta lévő embereknek, hogy valaki kapja el, de odalent káosz volt.

Miután behúzta az ablakon át, azonnal elszakadtak egymástól, és sokáig nem is tudták, hogy a másik életben van-e. Végül a nő egyik barátja segítségével találtak egymásra az interneten. A barát a Telegraphnak azt mondta, hogy a kismama gyerekével együtt épségben átvészelte az estét, de most pihenésre van szüksége, ezért egyelőre nem szeretne beszélni a történtekről.

Top 16