• Krimi

Nyaralóba tört be, ott felejtette a baltáját

Egy 32 éves férfi betört egy tiszakécskei nyaralóba, ott töltötte az éjszakát. Másnap visszament az értékekért, de saját dolgait otthagyta.

A nyaraló tulajdonosa jelentette be a rendőrségen, hogy egy ismeretlen betört hozzá. A betörő semmit sem lopott el, de otthagyta a baltáját és bőrkabátját. A tulajdonos 5 órával később ismét visszament a nyaralóhoz, ekkor már nem volt ott a televíziója.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A betörő elvitte a tévét és a hozzá tartozó távirányítót. A nyaraló tulajdonosa a szomszédos telken egy zsákot is talált, amelyben ágynemű és tisztítószerek voltak.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök arra gyanakodtak, hogy a betörő vissza fog térni az otthagyott dolgokért. A férfi december 5-én néhány órán belül valóban visszament a zsákért, a rendőrök ekkor elfogták.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozásban kiderült, hogy a férfi a nála lévő baltával feszítette fel a nyaraló ajtaját december 4-én este. A házban töltötte az éjszakát, másnap pedig elment, de kabátját és baltáját ott felejtette. A tiszakécskei rendőrök magánlaksértés és lopás miatt kihallgatták a férfit és előzetes letartóztatását kérték - írja a police.hu.

Top 0