• Sport

Nőkre támadt a magyar olimpikon sportoló egy lánybúcsún

Durván viselkedett egy szórakozóhelyen a magyar olimpikon sportoló, akit a biztonságiak fékeztek meg. A Ripostnak az egyik érintett mondta el, hogy mi történt.

Az ismert fiatalember szombat éjszaka Budapesten, egy belvárosi szórakozóhelyen mulatott felelőtlenül. A Ripostnak az esetről mesélő szemtanúk elmondták: egy lánybúcsúból érkező hölgycsapat tagjait koktéllal és sörrel locsolta a sportoló, aki már 2012-es a londoni olimpián is képviselte a magyar színeket. Később két lányt durván a földre, a leendő menyasszonyt pedig a falnak lökte.

"Barátnőimmel leánybúcsút ünnepeltünk szombat este. Úgy hajnali 1-2 óra felé a DJ pult előtt táncoltunk, amikor is éreztük, hogy valaki leöntött minket. Ezzel még nem foglalkoztunk, majd többször is éreztük, hogy újra megtörténik. Ekkor egyik barátnőnk odament a mögöttünk álló fiúhoz (akinek a barátnője velünk táncolt az este folyamán), hogy megkérdezze miért tette. 

A fiú agresszívan lépett fel velünk szemben, kiabált, inkább ordítozott, majd arra buzdított minket, hogy mutassuk meg, mit is tudunk ketten vele szemben. Nem nyúltunk hozzá, mert nem is akartunk bajt. Ekkor a kezében lévő korsó sörrel szembe locsolt minket, váratlanul. Erre reagálva barátnőm ellökte tőlünk, mire a fiú reakciója az volt, hogy az 50 kg-os barátnőmet a földre lökte erőből.

Ennek láttán én is meglöktem a fiút, hogy barátnőmnek legyen ideje felkelni a földről. Ekkor megfogott, és ugyanúgy a földre lökött, erőből.

Miután a menyasszony is a közelébe ért a fiúnak, az gondolkodás nélkül vágta neki a falnak, úgy, hogy elesett, beütötte a fejét, amit másnap is érzett, valamint enyhe agyrázkódást szenvedhetett.

A fiú barátnője ekkor már próbálta kijjebb ráncigálni a fiút a szórakozóhelyről, több-kevesebb sikerrel. A srác végig dühöngött, üvöltözött, magából teljesen kikelve ordibált nekünk. A biztonságiak ekkor értek oda, kijjebb tessékelték a már kezelhetetlen fiút. Kénytelenek voltak a földre nyomni a fiút, valamint egy ütést is mértek rá, mert semmilyen más módja nem volt annak, hogy megfékezzék.

A barátnője mellette sírt és azt kiabálta, hogy hogy lehet így bánni egy olimpiai sportolóval?!

Kommentek:

Top 0