• Krimi
Faktor

Vonóhorogra kötve vonszolta a nőt, utcára vonultak az emberek

A város polgármestere szerint az erőszakos bűncselekmények velejárói a társadalomnak, de a vasárnapi eset elborzasztó. Az elkövető, az áldozat volt barátja feladta magát a rendőrségen.

Emberek százai gyűltek össze a Németországban található Hamelinben, ahol vasárnap este egy 28 éves nőt a nyakánál fogva egy autóhoz kötöttek és 250 méteren keresztül húzták az utcákon. Az autóban a kétéves kisfia is ott ült. Az áldozat válságos állapotban, kómában fekszik a kórházban – írja a The Guardian-re hivatkozva a 24.hu.

„Állítsák meg a nők elleni erőszakot” – többek között ez állt az eset után az utcára vonulók transzparensein. Az áldozat bátyja is jelen volt az összegyűltek között, gyermekei „Miért? Hihetetlen!” feliratú táblát tartottak fel.

Az áldozat volt barátja, egy 38 éves férfi feladta magát a rendőrségen, akit gyilkossági kísérlet elkövetéséért vonhatnak felelősségre.

Senki nem gondolta volna, hogy egy ilyen, a középkori kivégzésekre emlékeztető barbár cselekedet előfordulhat a városunkban

– mondta hamelini polgármester. Azt is hozzátette: az erőszakos bűncselekmények sajnálatos velejárói a társadalomnak, de a vasárnapi bűncselekmény elborzasztó.

Kommentek:

Top 0