• Külföld

Női alsót árul Manilában a halálát korábban megrendező férfi

John Darwin megrendezte saját halálát, hat és fél évet börtönben töltött, kiszabadulva pedig Manilába költözött. Feleségül vett egy nála 23 évvel fiatalabb nőt és abból él, hogy alsóneműt árul.

A 65 éves férfi korábban 679 ezer fontot keresett azzal, hogy megrendezte halálát. Akkoriban utazásokra költötte a pénzt. John Darwin most 138 fontból él hetente feleségével egy zsúfolt szobában Manilában. Mercidita nevű felesége 23 évvel fiatalabb a férfinál. Lakásuk egy kollégium mellett van, az út szélén, ahol a szmog szinte fojtogatóan sűrű.

John Darwin eltűnésekor szakállas volt. Forrás: Europress - Getty Images/Christopher Furlong

John Darwin eltűnésekor szakállas volt. Forrás: Europress - Getty Images/Christopher Furlong

A brit férfi feleségével alsóneműt és pólókat árul egy manilai bódéban. A férfit kínozza a szmog, allergiás rá, ezért amikor nem a piacon van, bezárkózik a szobájába.

A csaló 14 évvel ezelőtt eljátszotta, hogy meghalt a tengeren. Hagyta két fiát gyászolni, akik öt évig azt hitték, hogy apjuk meghalt. A csalásban a férfit előző felesége is segítette, aki felvette a biztosítást, miután eljátszották, hogy a férfi kenubalesetben eltűnt.

A Seaton Carew-i pár arra használta a pénzt, hogy világ körüli utazásaikat fizesse, így egy rövid ideig Panama Cityben is éltek. Darwin azonban 2007-ben feladta magát a rendőrségen. Hat és fél évet töltött börtönben, de még mindig tartozik pénzzel.

Egyelőre még nem teljesen biztos a Mirror szerint, hogy ő él a 23 évvel fiatalabb nővel, akit tavaly vett feleségül. A pár a fővárosi bíróságon házasodott össze, tanúik az anyakönyvvezető és asszisztense voltak. A nőnek egy korábbi kapcsolatából már 3 gyereke született, és semmi sem utal arra, hogy tudná, hogy férje korábban mit művelt.

A férfi, ha az utcára megy, a szmog miatt kendővel takarja az arcát. Manilában 192 font az átlagkereset egy hónapban, de a takarítók és más kétkezi munkát végzők csak 4 fontot keresnek naponta. A pár most hetente 40 fontot fizet a lakásért a főbérlő szerint, és arra spórol, hogy elköltözhessen.

Top 0