• Krimi
Faktor

Szándékosan elütötte volt élettársát és a gyerekeket egy nógrádi férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat egy 37 éves Nógrád megyei férfival szemben, aki ismerősei közé hajtott.

Illusztráció.

Illusztráció.

A vádlott idén június 11-én dél körül láthatás után kocsival vitte vissza három éves lányát Nógrád községbe volt élettársához. A gyermek átadása közben összeveszett az udvaron tartózkodó nővel, valamint az ő férfiismerősével. A vita után autóba ült, a hídról kitolatott az ingatlan előtti füves területre, miközben a férfi is kiment és a kocsi elé állt, mivel számon akarta kérni a vádlotton a rövid idővel azelőtt elhangzott fenyegetéseit és sértegetéseit.

A férfi után ment a lánya és a vádlott volt élettársa is, aki az éppen visszavitt gyermeket is kezében tartotta, és megpróbálták csitítani a férfit. Eközben a vádlott a kocsival elindult feléjük, és – kis sebességgel – elütötte őket.

A férfi motorháztetőre hasalva az ablaktörlő lapátba és a visszapillantó tükörbe próbált kapaszkodni, azok azonban letörtek, ezért az autó mellé esett. A gyermeket tartó volt élettársat és a férfi lányát is elütötte.

A balesetben mind a négy sértett könnyű sérülést szenvedett. A vádlott észrevette, hogy a sértetteket elütötte, akik a földre is estek, ennek ellenére a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönt, valamint vezetéstől való eltiltását kérte – tájékoztatott az ügyészség.

Kommentek:

Top 0