• Belföld
Faktor

Nincs felelős a magyar focibíró halálával kapcsolatban, de lánya nem adja fel

"Bárki bármit mond, meggyőződésem, hogy apa még ma is élhetne, ha nem kell a 40 fokos hőségriadóban futnia."

Fel van háborodva a család, miután a rendőrség közölte: nem nyomoznak tovább az elhunyt futballbíró, Komlósi Lajos halálával kapcsolatban – tudta meg a Blikk.

A játékvezető lánya döbbenten vette tudomásul a hivatalos döntést, amellyel szemben azonnal panasszal éltek. Tavaly augusztus 4-én tartották ugyanis a Miskolci Atlétikai Centrumban a Borsod megyei I–II–III-as játékvezetők fizikai tesztjét. Abban az időben országos riasztás volt érvényben a rendkívüli meleg miatt. Komlósi Lajos nem bírta a futást: rosszul lett, összeesett, majd meghalt.

Harcolunk, hogy kiderüljön, ki a felelős édesapám haláláért. A végsőkig elmegyünk! Bárki bármit mond, meggyőződésem, hogy apa még ma is élhetne, ha nem kell a 40 fokos hőségriadóban futnia. Ezt a döntést, vagyis, hogy kötelező mindenkinek teljesíteni a a megadott távot, valaki meghozta, aki ezzel nagyon nagy hibát követett el. Higgye el mindenki, eleget tudok már a gyászról, hogy felfogjam, soha nem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanultam együtt élni a tátongó űrrel, amit maga után hagyott az apukám. Minden pillanatban hiányzik, és egyetlen kérdés zakatol a fejemben állandóan: ki a felelőse ennek?

– mondta Olívia, az elhunyt férfi lánya.

A Blikk szerint a rendőrség azért döntött a nyomozás megszüntetése mellett, mert nem bizonyítható, hogy emberi mulasztás okozta Komlósi Lajos halálát. Az ügyben kirendeltek munkaügyi és igazságügyi orvos szakértőt is. Előbbi megállapítása szerint nem köthető egyetlen személyhez Lajos halála, utóbbi pedig hirtelen szívhalált állapított meg.

Kommentek:

Top 16