• Krimi
Faktor

Népligeti gyilkosság: több nőt is bántalmazott a tettes - videó

165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor.

A 30 éves budapesti S. Krisztián 2016 októberében Budapest X. kerületében, a Népliget bokros területén megölt egy nőt. A férfi több mint egy évvel később, 2017. december 11. és december 13. között további négy nőt is megtámadott. Az egyik sértett a bántalmazások következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

A kőbányai bűncselekmény elkövetésekor egy térfigyelő kamera rögzítette a férfit. A nyomozók S. Krisztiánt ez alapján azonosították, és 2017. december 20-án Budapest X. kerületében, a Gyömrői úton elfogták - írja a police.hu.

Az életvédelmi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerő vallomást tett. S. Krisztián az elfogása óta letartóztatásban van. A nyomozók az ügyben 165 tanút hallgattak ki, 28 különféle szakértői vizsgálatra került sor, valamint az ügyirat terjedelme meghaladja a 14 900 oldalt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

Kommentek:

Top 0