• Kultúra
Faktor

Nemrég műtötték Kulka Jánost, de a stroke-nak semmi előjele nem volt

Kulka Jánosnak hat hete is volt egy műtétje. Edzeni az orvosok javaslatára kezdett el. Se az edzője, se Árpa Attila - aki az Argo 2-ben rendezte - nem látott rajta semmi olyat, amely alapján sejteni lehetett volna azt, ami történt vele a hét elején.

Kulka János edzője azt mondta, az 58 éves színész fizikai állapota tökéletes volt. Reggelente járt a konditerembe, a cigiről fél éve szokott le, táplálkozására pedig már évek óta odafigyelt. Sosem hízott el, a súlya csak néha változott egy-egy szerep miatt.

Azt is mondta, a színészt többször is megműtötték az elmúlt években, korábban a térdét, de legutóbb hat hete is volt egy hasi műtétje. Edzeni az orvosok javaslatára kezdett el. Egy orvos szerint a hasi műtét előjele lehetett a mostani vérrögnek. A korábbi érprobléma arra utal, hogy a színésznek évek óta súlyos egészségügyi problémái voltak – írja a Bors Online.

Ezekről a problémákról maga Kulka János sem feltétlenül tudhatott. Árpa Attila szerint a stroke-nak nem volt semmilyen előjele. Azt mondta, sem az Argo 2 forgatásán, sem az elmúlt hetekben nem látszott semmi olyasmi, ami aggodalomra adott volna okot. Szerinte Kulka János jókedvű volt, és tele volt életerővel, az egész dolog váratlanul jött – írja a Blikk.

Kulka Jánost stroke miatt kedden este vitték kórházba, ahol életmentő műtét hajtottak végre rajta. A színész azóta magához tért, jobban van, de a családja szerint az állapota továbbra is súlyos.

Top 0