• Krimi
MZ/X

Nemi szervébe rejtette a lopott órákat egy szexmunkás

Öt luxusórát lopott egy férfitól a prostituált, de először csak egyet találtak meg nála.

Öt luxuskarórát lopott el férfitól a 29 éves Delajurea Brookens, ám amikor elfogták a rendőrök, csak az egyik Rolexet találták meg nála. Később kiderült, hogy a Miamiban élő, valószínűleg szexmunkásként dolgozó nő a négy hiányzó órát a testében rejtegette – írja a Metro cikke alapján a 24.hu.

Fotó: Miami Springs Police Department

Fotó: Miami Springs Police Department

Az összesen, nagyjából 28 millió forintot érő karórákat Brookens egy Raymond Diaznevű férfi hotelszobájából lopta el. A nő és a férfi egy kávézóban ismerkedtek meg, majd felmentek egy szobába. Brookens akkor lépett meg a luxusórákat tartalmazó kézitáskával, amikor a férfi zuhanyozni ment.

Diaz a nő után eredt, utol is érte miközben taxit próbált fogni. A nő valamivel fejbe dobta és elrohant. Egy taxisofőr, aki végignézte a jelenetet, hívta rendőröket. Néhány perccel később a nőt egy közeli sikátorban fogták el.

Brookens rugdosódott, csapkodott és köpködött, miközben letartóztatták. Miután beültették a rendőrautóba, a fejét a rácsba verte, és megpróbálta kirúgni a hátsó szélvédőt.

A hiányzó karórák akkor kerültek elő a vaginájából, amikor a börtönben testüregi motozáson esett át. Lopással, testi sértéssel, kokain birtoklásával és hatóság elleni erőszakkal vádolták meg. Végül több mint 6 millió forint óvadék ellenében szabadon engedték.

Kommentek:

Top 0