• Krimi
Faktor

Szerelmes és tudatlan volt a 11 éves kislány, aki gyereket szült az ózdi férfinak

A kislány az iskolában nem hallott arról semmit, hogy mi történhet, ha lefekszik egy férfivel.

Szexuális erőszak miatt ítélték el a most 17 éves ózdi férfit. Egy év tíz hónap, végrehajtásában három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért még 2015-ben teherbe ejtett egy akkor még csak 11 éves kislányt – értesült a Hír Tv. A terhességből decemberben született egy koraszülött kislány, akit sikerült megmenteni, már jól van.

A koraszülött baba már jól van. (Képünk illusztráció.)

A koraszülött baba már jól van. (Képünk illusztráció.)

A fiút az aszódi javítóintézetből vitték a tárgyalásra, ahová egy másik bűncselekmény miatt került. A lány tíz és fél évesen ismerkedett meg a fiúval, háromszor közösültek, de nem voltak tisztában a következményekkel.

Anya nem tudott róla, hogy én együtt voltam Tiborral. Azt sem tudta, hogy komolyodik a kapcsolat közöttünk. Anyával beszélgettünk arról, hogy mi történik, ha egy lány együtt van egy fiúval. Mondta azt is, hogy ne csináljuk, mert még fiatal vagyok. Mondta, hogy van óvszer, használjuk azt, mert majd kisbabám lehet. Csak anyával beszéltem erről, máshonnan információval nem rendelkeztem erről. Az iskolában sem mondtak erről semmit

- idézte a fiatal vallomását az Ózdi Járásbíróság bírója, Pallagi István. A bírósági vallomásokból az derült ki, hogy a gyerekek szerelmesek voltak egymásba, de a kislány még nem volt tizenkét éves: a törvény szerint szexuális erőszak történt, így az Ózdi Járásbíróság bűnösnek találta Tibort.

Kommentek:

Top 0