• Krimi
Faktor

13 éves lányt erőszakolt meg a férfi, az anya bosszút állt

A lakására csábított, bezárt és megerőszakolt egy 13 éves lányt a 25 éves Fortune Aragua - az áldozat édesanyja maga tartóztatta le.

Aragua februárban követte a 13 éves londoni kislányt, aki egy bolt előtt búcsúzott el barátaitól. A férfi mellélépett, és a telefonszámát kérte, amit a lány nem adott meg neki, és azt is tudatta vele, hogy még csak 13 éves - írja a Metro.

Ezek után Aragua csellel a lakására csalta a kislányt, elkezdte csókolgatni, de mikor megérkezett a főbérlője, bezárta a gyereket a hálószobába, amíg a nő el nem ment. Aztán rávetette magát a kislányra, és megerőszakolta.

Mikor a gyerek hazament, azonnal elmondta az édesanyjának, mi történt. Az anya rögtön Aragua lakására ment, és az Egyesült Királyságban jogszerű polgári letartóztatással élve maga fogta el a támadót, a szomszédok segítségével. A rendőrséget csak ezek után értesítették.

Aragua mindent tagadott, ám az orvosi vizsgálatok bebizonyították, hogy erőszakosan közösült a kislánnyal. A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfit korábban más néven már elítélték nemi erőszakért. Most 8 éves börtönbüntetést kapott, és egész életére felkerül a szexuális ragadozók listájára.

Kommentek:

Top 0