• Krimi
Faktor

Várandós barátnője húgát erőszakolta meg Pest megyében a focista

A férfi szökésben van. A rendőrség nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Saját élettársa 15 éves húgát erőszakolta meg a Pest megyei Kartalon a kameruni Pierre Paul Menyoa, akit azóta is keresnek a rendőrök. A férfi 2015-ben menekültként érkezett Törökországból, tavaly pedig az afrikaiakból létrejött, és azóta a bajnokságból kizárt budapesti focicsapat, az Internationale CDF SE játékosa volt.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Tartottunk tőle, hogy szörnyűség lesz a vége. Pár hónapja ugyanezt a kislányt egy afrikai férfi már megpróbálta megerőszakolni. Akkor a lány egyik rokona időben rájuk nyitott, majd a támadót végigkergette a fél falun, és amikor utolérte, elverte, mint szódás a lovát. Sajnos a kislánynak hétfőn nem volt szerencséje. Egyedül maradt otthon, a szomszédban lakó nővérének az élettársa pedig átment és megerőszakolta. A kislány zokogva mesélte el a történteket a nagymamájának, ő riasztotta a rendőrséget

– mondta a helyi kocsma egyik vendége a Lokálnak. A történtek után azonban a férfi nyomtalanul eltűnt, élettársa azóta sem látta. A lap szerint az asszony fél éve fogadta be az afrikai férfit.

Az áldozat nővére hat hónapos terhes volt az afrikai férfitól, közös gyereküket a múlt héten vesztette el, amitől összeroppant. Amikor pedig megtudta, hogy húgát az ő szerelme erőszakolta meg, végképp összeomlott.

Kommentek:

Top 0