• Belföld
Faktor

Kocsiba tuszkolták a fiatal pécsi lányt, majd egy pincében megerőszakolták

Az elkövetőkről kiderült, hogy testvérek.

A lány végül megszökött támadóitól. (Képünk illusztráció.)

A lány végül megszökött támadóitól. (Képünk illusztráció.)

Pénteken kezdi meg a tárgyalást a Pécsi Járásbíróság annak a két férfinak az ügyében, akik a vád szerint autóba tuszkoltak és megerőszakoltak egy fiatal nőt Pécsett tavaly tavasszal.

A bíróság tájékoztatásából most az eset újabb részleteire derült fény. Eszerint a támadók testvérek, akik az erőszak estéjén Pécs kertvárosban parkoltak egy Audi A6-ossal. A másodrendű vádlott vette észre a fiatal nőt az anyósülésről, amikor elment mellette. Megszólította azzal az ürüggyel, hogy egy bizonyos utcát keres. Ekkor ért vissza az autóhoz az elsőrendű vádlott. A testvérek megbeszélték, hogy „szexuális kapcsolatot fognak létesíteni” kiszemeltjükkel, és ezt meg is mondták neki - írja a 24.hu.

Miután ezzel szembesítették a fiatal nőt, el akart menni, de támadók próbálták győzködni, hogy szálljon be a kocsiba. Amikor látták, hogy ezzel nem mennek semmire, a másodrendű vádlott kiszállt az Audiból, és a hajánál illetve a kabátjánál fogva megragadta az áldozatot, és közölte vele, hogy akkor is velük fog menni. Odarángatta az autóhoz, majd testvére segítségével betuszkolta a hátsó ülésre. Az elsőrendű vádlott beült mellé, majd a saját otthonukhoz hajtottak.

Ezután a lányt karjánál fogva bevitték a pincében lévő szobába, ott a vállánál fogva lenyomták a matracra: először mindkét vádlott kiszívta a sértett nyakát, majd a háton fekvő lányról lehúzták a felsőjét és a bugyiját, majd erőszakkal közösültek vele. Áldozatukat ezután a szobában hagyták.

A fiatal nő csak másnap reggel mert elszökni, amikor úgy látta, hogy támadói már nem figyelik. Sokáig sétált, majd busszal hazament, onnan pedig a rendőrségre. Mint kiderült, könnyű sérüléseket szenvedett.

A bíróság szerint a másodrendű vádlott enyhe fokban korlátozva volt abban, hogy felismerje cselekménye következményeit. Egy korábbi közleményben azonban szerepelt az is, hogy mindkét támadó büntetett előéletű.

Kommentek:

Top 0