• Krimi
Faktor

Bedrogozta és erőszakolta párját, majd a kutyát is ráküldte

A poklok poklát járta meg egy fiatal lány - csak azért, mert szerelmes volt.

A most 28 éves Gabbe Rowland azt hitte, Justin Mustafa az igazi - de hamar kiderült, hogy hatalmasat tévedett! A most 27 éves férfi még a kapcsolatuk kezdetén egy évre börtönbe került, mert korábbi barátnőjét lefilmezte meztelenül a nő beleegyezése nélkül, de ekkor még meggyőzte Rowlandet arról, hogy ártatlan. Ezért a szerelmes lány mindennap írt neki, és rendszeresen meg is látogatta. Mikor azonban Mustafa szabadult, minden megváltozott - írja a Metro.

Néhány hónappal később kiderült, hogy Rowland babát vár - párja azonban meg volt győződve arról, hogy a lány megcsalta őt, és valaki más gyerekét hordja a szíve alatt. Kezdetben csak verbálisan kínozta a lányt, de később néhány pofon is csattant, Rowland pedig elvetélt.

A pár azonban együtt maradt, Mustafa pedig egyre gyakrabban verte a nőt. Volt, hogy a hajánál fogva rángatta be a kocsijába, majd heroint fecskendezett a karjába. A férfi ekkor jött rá, hogy a kábult lány felett még nagyobb a hatalma, így egy héten keresztül állandóan bedrogozta Rowlandet. Egyszer az erdőbe vitte a nőt, ahol ájulásig erőszakolta, máskor pedig arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki a pitbullját, majd megmosta a nő fogát, és ő is megerőszakolta.

A kínzás egy hétig tartott - Rowlandnek ekkor sikerült elmenekülnie a brutális férfi otthonából. Mustafa 6 éves börtönbüntetést kapott.

Kommentek:

Top 0