• Krimi
Faktor

Megerőszakolta a nőt, majd a lábát nyalogatta, míg rendőrt hívott

9 éves börtönbüntetést kap, és felkerül a szexuális ragadozók listájára a 32 éves Steven McKenna, aki múlt nyáron erőszakolt meg egy nőt az angliai Bridlingtonban.

Fotó: Bridlington Police

Fotó: Bridlington Police

A biztonsági kamerák felvételei alapján McKenna az Apollo nightclubban ismerkedett meg későbbi áldozatával. A nő nagyon részegen, félig ájultan hagyta el a klubot, McKenna pedig követte őt, és az utcán rátámadt - írja a Metro.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Miután megerőszakolta a nőt, az áldozata a közeli telefonfülkéhez ment, hogy értesítse a rendőrséget. McKenna előbb kérlelte, hogy ne tegye, majd míg a nő tárcsázott, a lábát nyalogatta. Végül leköpte a zokogó nőt, és elmenekült - az áldozatot a rendőrök figyelmeztették arra, hogy egy köpés nyomát látják a hajában.

  A férfit nem sokkal később elfogták, de ő tagadta a nemi erőszakot, állítása szerint a nő beleegyezésével történt az aktus.

  Az áldozat poszttraumatikus stresszben szenvedett az eset után, az állását is elvesztette, mert nem merte elhagyni a lakását, de a főnökeinek sem mondta el, hogy mi történt vele. Mint mondja, azóta is állandóan retteg, és senkinek nem nyit ajtót.

  Nem ez volt McKenna első rendőrségi ügye, az aktájában közel 60 vádpont szerepelt - többek között egy kiskorú lány molesztálása.

  Kommentek:

  Top 16