• Krimi
Faktor

Magányos nőket fenyegetett a pesti utcák erőszakoló réme

Négy nőt is megpróbált megerőszakolni az a férfi, aki a hajnali órákban csapott le az utcákon a magányos áldozataira.

A 28 éves férfi 2016 decemberétől a 2017 áprilisáig négy nőt támadott meg a XIV. kerületben. Autóval követte kiszemelt áldozatait, majd meztelenül, maszkban vagy a sáljával eltakart arccal kiszállt és rávetette magát a nőkre. Áldozatait lefogta, a földre lökte, ököllel ütlegelte, és megpróbálta megerőszakolni őket - írja az Ügyészség.

A vádirat szerint két esetben a szexuális erőszak kísérleti szakban maradt; az egyik esetben a megtámadott nő hangos kiabálása és heves védekezése miatt, a másik esetben pedig azért, mert az egyik közeli házban lakó és a sértett segélykiáltásait meghalló személy őt a cselekményében megzavarta.

Az egyik nőt annyira megverte a támadó, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett: eltörött az arccsontja, szemürege és az állcsontja is.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben négy rendbeli szexuális erőszak bűntette, illetve kísérlete, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra. A férfi akár 12 évre börtönbe kerülhet, ha bűnösnek találják.

Kommentek:

Top 0