• Krimi
Faktor

Erőszakolótól védte anyját a 6 éves kisfiú, ezért megölték

Hősként tisztelnek a dél-afrikai Észak-Fokföldön egy hat éves kisfiút, aki az életét áldozva védte meg édesanyját egy erőszakolótól. A kis Kutlwano Garesapet egy törött üveggel késelte halálra a támadó.

Illusztráció

Illusztráció

Kutlwano és bátyja, a 8 éves Thabiso lekéste az iskolabuszt, ezért édesanyjuk, Segomotso úgy döntött, bekíséri az iskolába a fiait. Gyalog indultak el, és már majdnem elérték az iskolát, amikor hirtelen feltűnt egy férfi a kihalt utcán, és megragadta a nő karját. Pénzt követelt tőle, de mikor Segomotso elküldte a férfit, az agresszívvá vált - írja az Independent.

A férfi a földre lökte a nőt, mire Kutlwano elkezdte csapkodni és rugdosni a férfit, miközben azt kiabálta:

"Hagyd békén az anyukámat! Ő az anyukám!"

A nő elmesélése szerint nagyobbik fia moccanni sem tudott a félelemtől, de Kutlwano mindenképp meg akarta védeni őt.

"Aztán éreztem, hogy a férfi húzza felfelé a szoknyámat, és rájöttem, hogy a gyerekeim szeme láttára akar megerőszakolni!"

A férfi figyelmét elterelte a kisfiú, így Segomotso le tudta magáról rázni támadóját, és nagyobbik fiával elrohant, hogy segítséget hívjon. Addig azonban a férfi többször is a földhöz vágta a kisfiút, majd fojtogatni kezdte, végül egy törött üveggel halálra késelte.

"A főút felé rohantam, miközben láttam, hogy bántja a kisfiamat, hallottam a sikolyait. Sikítoztam, azt kiabáltam, hogy meggyilkolják a gyerekemet, de az autók elhúztak mellettem, senki sem segített."

- mondta az anya.

A 32 éves férfit végül letartóztatták. A kisfiú elvérzett.

Kommentek:

Top 0