• Krimi
Faktor

Babáját erőszakolta a szörny, ezzel szórakoztatta szerelmét

Gyomorforgató esetben hozott ítéletet egy amerikai bíróság: 25 éves börtönbüntetést kapott az az anya, aki többször is 16 hónapos kislányával fajtalankodott.

Illusztráció

Illusztráció

A Tulsában élő nő, Jerrica Lackey különböző módokon erőszakolta meg és szexuálisan zaklatta a védekezésre képtelen picit, és erről videókat készített. A kisfilmeket új párjának küldte el Floridába. Védekezése szerint a férfi megfenyegette őt, és komoly büntetéseket helyezett kilátásba, amennyiben nem küldi el rendszeresen a videókat - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A 30 éves nőt volt férje leplezte le múlt májusban, mikor kölcsönkérte Lackey telefonját, és kíváncsiságból belenézett. Ekkor találta meg a mobilon a borzalmas felvételeket. Az apa azt is megtudta, hogy a videókkal a nő azt a férfit szórakoztatta, akivel egy online társkeresőn ismerkedett meg. Mikor szembesítette az igazsággal Lackey-t, a nő végül felhívta a rendőrséget, és ő maga számolt be arról, mit tett a kislányával.

    Az asszony végül vádalkut kötött: beismerte, hogy szexuálisan kihasznált egy 12 évnél fiatalabb gyereket, cserébe viszont ejtették a gyermekpornográfiai termék birtoklásáról és terjesztéséről szóló vádakat.

    Lackey-t még 2017 májusában tartóztatták le, azóta is börtönben volt. Bántalmazott kislányát az édesapa neveli, míg a nő két idősebb gyereke más rokonokhoz került.

    Kommentek:

    Top 16