• Krimi
Faktor

"Krisztus tanításait követte" az aszódi apa, aki 12 éven át erőszakolta lányát

Tönkretette lánya gyermekkorát az aszódi K. Csaba, aki tizenkét éven keresztül napi rendszerességgel kényszerítette szexre a lányt, aki az első aktusnál még csak 10 éves volt.

A büntetlen előéletű, fuvarosként dolgozó K. Csaba elhitette ismerőseivel, hogy igaz keresztényként él feleségével és hat gyermekével. K. Csaba sanyarú sorsú lányának rendszeresen át kellett járnia a családi ház kertjében felépített konditerembe, ahol apja a fekvőpadon közösült vele - írja a Bors. Olyan is előfordult, hogy a férfi egy bottal megverte a kislányt, és megparancsolta neki, hogy tartsa titokban a történteket.

A lánynak 2006-ban már apja szobájába kellett költöznie, ahol a férfi naponta, vagy kétnaponta megerőszakolta őt. A férfi az iskolából is kivette a kislányt, aki 18 éves koráig magántanuló volt. A lány sorsa akkor fordult jobbra, amikor beleszeretett egy fiúba, és mindent elmesélt neki.

Mindig tisztességesen éltem, Krisztus tanítása szerint, mélyen keresztény vagyok, szeretem a gyerekeimet és a feleségemet is

– mondta az utolsó szó jogán az apa. Végül azonban jogerősen 14 év fegyházra ítélték K. Csabát.

Kommentek:

Top 0