• Krimi
Faktor

Elsős kisfiúkat erőszakolt meg a tanár

Előbb csak fogdosta őket a szertárban, de végül nem áll meg itt.

Ilusztráció

Ilusztráció

Gyomorforgató eset rázta meg Cape Codot: a Stony Brook Általános Iskola egyik tanára legalább két elsős kisfiút megerőszakolt. A 36 éves Noah Campell-Halley-t csütörtökön tartóztatták le - írja a Metro.

A férfi két kisfiút kísért be a sötét szertárba, míg az osztály a teremben várakozott. A gyerekek állítása szerint előbb "ijesztő, illetlen" videókat kellett nézniük Campell-Halley iPadjén, miközben a tanár a nemi szervüket fogdosta, majd azt követelte tőlük, hogy simogassák a péniszét. Ezt követően az ujját felnyomta az egyik fiú ánuszába - mint kiderült, nem először. A másik fiúnak pedig le kellett vennie a nadrágját, hogy "a tanár kikezelhesse a lábai között jelentkező fájdalmat".

A tanár azt követően bukott le, hogy az egyik gyerek sírva közölte a szüleivel, hogy többé nem akar iskolába menni, főleg nem Campbell-Halley óráira. A férfit hétfőn függesztették fel állásából, csütörtökön pedig rendőr vezették el. A nyomozás során kiderült, hogy megerőszakolta a gyerekeket, és korábban már egy négy éves gyereket is zaklatott szexuálisan.

Kommentek:

Top 0