• Krimi
Faktor

Egész Németországot megrázta a véres kettős gyilkosság - elkezdődött a tárgyalás

Hat hónappal azután, hogy a németországi Herne városában brutális kettős gyilkosság történt, elkezdődött a 19 éves gyanúsított tárgyalása.

A vádlott, Marcel H. ügyvédje a tárgyalást azzal kezdte, hogy bejelentette: védence nem vitatja a vádakat, de semmit sem kommentáltak.

Fotó: Europress - AFP/DPA/Bernd Thissen

Fotó: Europress - AFP/DPA/Bernd Thissen

A vád szerint a fiú megölte 8 éves szomszédját, Jadent március 6-án - erről akkor a Faktoron is beszámoltunk. Ezután két nappal iskolai barátját, a 22 éves Christophert késelte halálra. Marcel nem sokkal Jaden megölése után az internetre is posztolt a gyerek kivégzéséről.

A kisfiú azért ment át halálának napján a fiatalhoz, hogy segítsen neki tartani a létrát, ám amikor belépett az ajtón, Marcel 52-szer megszúrta, a halálát a vérveszteség okozta. Egy internetező jelentette a gyilkosságot a rendőrségen, amikor meglátta Marcel véres felvételeit. A rendőrök Jaden testét az alagsorban találták meg.

Ezek után Marcel 22 éves barátjánál bújt el, aki mikor rájött, hogy a fiút keresik, azt mondta neki, hogy szólni fog a rendőröknek. Erre a fiatal 68-szor beleszúrta Christopherbe a kést, aki elvérzett. Ezután felgyújtotta a házat, hogy eltüntesse a nyomokat.

Később Marcel feladta magát a rendőrségen, ahol bevallotta a gyilkosságokat. A vizsálat október közepéig tart – írja a The Local.

Kommentek:

Top 0