• Krimi
Faktor

Durva fordulat történt a megölt Noémi ügyében

Megrázó dolgokra derült fény a gyilkos életéből.

Kiderült, hogy a Németországban megölt magyar prostituált meggyilkolásával vádolt húsz éves B. Richárd nem más, mint annak az ifjabb és idősebb B. Ferencnek a rokona, akiket elítélték emberölésért.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A tiszadadai B. Richárdot azzal gyanúsítják, hogy tavaly 81 késszúrással kivégzett egy Németországban dolgozó magyar prostituáltat, M. Noémit. A férfi a bíróságnak elmondta, hogy aznap sokat ivott, drogozott, de azt tagadta, hogy gyilkolt.

    Azonban a Magyar Nemzet kiderítette, hogy a fiú nem más, mint annak a B. Ferencnek a fia, és idősebb B. Ferencnek az unokája, akiket még 2002-ben ítéltek el gyilkosság miatt, azonban másodfokon bizonyítottság hiányában felmentették őket. A leült évekért 2007-ben 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. 2012-ben azonban újabb fordulat történt az ügyben, ugyanis a vádhatóság szerit új bizonyítékokat szereztek be, ezek alapján a két férfit idén nyáron első fokon 10 és 12 év fegyházra ítélték. A lap szerint a két férfi perújítására többek közt a Noémi megölésével vádolt Richárd vallomása alapján került sor, a fiú ugyanis azt mondta, hogy hallotta apját és nagyapját a gyilkosság elkövetéséről beszélni. Ha a férfiről kiderül, hogy valóban ő gyilkolta meg Noémit, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

    Kommentek:

    Top 16