• Krimi
Faktor

Tragédia és felfordulás az autópályán: út közben veszett össze a házaspár

A pár vitája miatt mások is súlyosan megsérültek, a férj pedig nem élte túl az esetet.

A németországi A40-es autópálya egy szakaszát vasárnap több órára lezárták, miután egy férfi megpróbálta megölni a feleségét vezetés közben, végül három autó összeütközött miatta.

A rendőrség közlése szerint a 32 éves férfi és 29 éves felesége az Essenből Dortmundba tartó úton veszett össze, majd a volánnál ülő férj elővett egy kést és a nő torkába szúrta. Ekkor elvesztette a kocsi fölött az irányítást és a korlátnak ütközött. Ekkor a súlyosan sérült nő el tudott menekülni a kocsiból.

A férfi próbált tovább vezetni, de pár méter után megállt az út közepén, kiszállt és befutott a forgalomba. Egy autó elütötte, ő pedig szörnyethalt. A rendőrség szerint öngyilkos akart lenni.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A balesetező kocsi sofőrje és utasa is súlyosan megsérültek, őket mentőhelikopter vitte kórházba. Egy harmadik autó is összetört, amikor próbálta elkerülni az ütközést. Ezután 30 fős mentőcsapat jelent meg az autópályán. A 29 éves nőt kórházba vitték, de sérülései nem életveszélyesek. A rendőrség gyilkosság miatt nyomoz – írja a The Local.

    Kommentek:

    Top 16