• Külföld
Faktor

"Az öregedés betegség" - baktériumokat fecskendez magába a megszállott színésznő

Egy 45 éves német színésznő kockára teszi az életét az örök fiatalság reményében azzal, hogy 3,5 millió éves Szibériából származó baktériumokat injekcióz a testébe.

A müncheni nő már három hónapja Bacillus F kivonatot juttat a véráramába, és állítása szerint egyre fiatalabbnak érzi magát. A baktériumokat a tudósok 2009-ben fedezték fel a szibériai örök jégrétegben, és tudományos szenzációnak tartották.

A baktérium DNS-összetételét 2015-ben állapították meg, ekkor kiderült, hogy a legtöbb sejttel ellentétben a Bacillus F-ben nem található meg az öregedés génje, így segíthet az emberi élet meghosszabbításában is.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az egy gyermeket nevelő német színésznőnek viszont nem ez az első próbálkozása a fiatalodásra, az elmúlt húsz évben már 41 ezer eurót (12 millió forint) költött plasztikai műtétekre, mert úgy tartja, hogy az öregedés csak egy betegség, és ő tökéletesen fiatal testben szeretne egyszer meghalni.

    Azt mondja, hogy az új kezelések kezdete óta a bőre olyan puha lett, mint a babáké, és tornázni is sokkal tovább tud. Az eljárás még kísérleti fázisban van, ezért a nő saját magát kezeli, de a vérét rendszeresen orvosok vizsgálják – írja a Daily Mail.

    Kommentek:

    Top 16