Faktor

Sok a kérdés: külföldi autópályán bóklászott a magyar anyuka, kórházban találtak rá

Ismerősei azt állítják, a nő kiszállt a kocsiból és eltűnt.

A nő állítólag kiszállt a kocsiból és eltűnt. (Képünk illusztráció.)

A nő állítólag kiszállt a kocsiból és eltűnt. (Képünk illusztráció.)

Rejtélyes körülmények között tűnt el egy négygyerekes magyar édesanya. A 47 éves Farkas Krisztina eltűnését október 2-án jelentették be. A nő társaival a németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy nürnbergi pihenőmegállónál, hajnali két óra magasságában nyoma veszett.

Ketten utaztak még vele. Ők állítják, hogy az édesanyám hirtelen kipattant az autóból, és szó nélkül otthagyta őket. Nos, mindez nagyon furcsa, egyáltalán nem rá vall. Elképzelni sem tudom, hogy mi történhetett

– mondta a Borsnak Krisztina lánya, Orgován Anett, aki felháborodott azon, hogy az útitársak nem indultak keresésére, és csak úgy otthagyták egy idegen országban. A család egy hétig várakozott, mígnem hírt kaptak a nő felől.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kedden értesítettek minket, hogy egy német idegklinikán fekszik, Ansbach városában. Mikor beszéltünk, rettentően zavart állapotban volt, nagyon megrémisztett. Az iratai, a pénze és a telefonja is szőrén-szálán eltűnt. Csak arra emlékszik, hogy három napig kóborolt az erdőben, majd egy út szélén összeesve találtak rá

    – mondta Anett. A borsodi Tiszapalkonyán élő család szeretné hazaszállíttatni az édesanyát a közel ezer kilométerre található klinikából. Ehhez egy vér szerinti rokonnak mindenképpen ki kellene utaznia Németországba. A költségek azonban közel százezer forintra rúgnak.

    Kommentek:

    Top 16