• Külföld
Faktor

Elátkozott ajándékot kaphatnak a királynőtől Harry hercegék

Harry herceg és amerikai szerelme, Meghan Markle közelgő esküvője tartja lázban a világot, már a nászajándékokra is lehet fogadni.

Fotó: Europress / GEOFF PUGH / POOL - AFP

Fotó: Europress / GEOFF PUGH / POOL - AFP

Az már biztosnak tűnik, hogy II. Erzsébet 33 éves unokájának és 36 éves menyasszonyának ajándékozza az esküvő napján a Sussex hercege és hercegnéje címet, de mást is tervez, aminek viszont nem feltétlenül örülne az ifjú pár - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A pletykák szerint ugyanis a királynő skót nemesi rangokat is adna Harry-éknek, és a legesélyesebben a Ross grófja és grófnéja cím tűnik. Ezzel csak az a baj, hogy a korábbi grófok közül sokan elég tragikus véget értek. Ross utolsó grófja I. Károly volt, az egyetlen olyan brit király, akit lefejeztek. A cím sokak szerint el van átkozva, így nem ez lenne II. Erzsébet legjobb nászajándéka.

    A fogadóirodák jelentése szerint a második legtöbb voksot kapó cím a Dumbarton grófja és grófnéja, amit hagyományosan a másodszülött fiúk szoktak elnyerni.

    II. Erzsébet rendszerint csak az esküvő napján árulja el, milyen címmel ajándékozza meg az ifjú párt, így a briteknek még közel négy hónapjuk maradt a fogadások megkötésére.

    Kommentek:

    Top 16