• Belföld
Faktor

Nem volt kedve vonatozni, ellopta a pizzafutár kocsiját

Szekszárdra akart eljutni, de nem volt kedve vonatra szállni.

A férfi Bécsből érkezett a fővárosba, és Szekszárdra akart lejutni. Vonatozni azonban nem volt kedve, így leszólított egy arra járó pizzafutárt, hogy vigye el egy darabon. A pizzafutár sietett egy címre, így nemet mondott a felkérésre, be is rohant egy közeli lépcsőházba.

Jánost azonban a nemleges válasz sem tántoríthatta el céljától. Hirtelen ötlettől vezérelve beugrott a szállító kocsijába, gázt adott, és lelépett a kocsival. Egy darabig a városban korzózott, majd az autót végül egy zsákutcában leparkolta. A benne lévő készpénzt azért nem hagyta ott, azt ugyanis összeszedte, és magával vitte. Bár nem sokáig örülhetett, ugyanis alig három órán belül elkapták a tatabányai rendőrök. Nekik azzal védekezett, hogy lopni nem akart, csak úgy gondolta, hamarabb célt ér kocsival, mint vonattal.

A rendőrök nem hatódtak meg a vallomástól, lopás és jármű önkényes elvételének gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására - írta a Bors.

Kommentek:

Top 0