• Belföld
Faktor

Nem vállalja a hazugságvizsgálatot Fanni gyilkosa, ezért ölt a kegyetlen férfi

A fiatal áldozat szülei amiatt aggódnak, hogy Fanni sokat szenvedett.

Újabb részletek derültek ki Novozánszki Fanni halálával kapcsolatban. A fiatal lány a halála előtt pár nappal kivette minden pénzét, több millió forintot a bankból, hogy azt kölcsönadja a gyanúsítottnak - írja a Blikk. Ezért mehetett oda a férfi azon a november 20-i napon. A fiatal lány azonban meggondolhatta magát - ebből arra lehet következtetni, hogy a gyanúsított nyereségvágyból követte el a gyilkosságot, igaz, eddig nem tett beismerő vallomást, sőt, a poligráfos vizsgálatot is megtagadta.

Ezt a vizsgálatot csak a gyanúsított beleegyezésével lehet elvégezni, így joga van megtagadni. Több hírhedt magyar gyilkossági ügyben is a hazugságvizsgáló hozott áttörést, illetve beismerő vallomást. A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József a lapnak elárulta, hogy nem elég, hogy szerettei Fannit gyászolják, most attól félnek, hogy a fiatal lány szenvedett is a halálakor.

Sajnos, attól tartunk, hogy valóban különös kegyetlenséggel ölte meg a gyanúsított Fannit. Ha már a pénz motiválta az elkövetőt, akkor szinte biztos, hogy ez a minősítés is valós. A nyereségvágy és a különös kegyetlenség szinte mindig együtt jár. A szülőknek azért különösen fájó ez, mert ha meghal a gyerekük, abba esetleg beletörődnek idővel. Fontos lenne viszont a tudat, hogy Fanni nem szenvedett, ám ez sajnos nem kizárható

– nyilatkozta lapunknak a jogi képviselő. Fanni esetében egyelőre nem tudni, pontosan mi történt.

Kommentek:

Top 16