• Belföld
Faktor

"Nem tudom, mikor jött a pillanat, amikor elővettem a zsineget és megfojtottam" - vallotta a gyilkos

Könnyek közt vallotta bűnösnek magát a tettes.

Könnyek közt vallotta bűnösnek magát Tompa Eszter gyilkosa a bíróságon. A gönyűi S. Attila egy saját kézzel írt papírról olvasta fel vallomását a Győri Törvényszéken, ahol a 14 évvel ezelőtti szörnyű ügy tárgyalása kezdődött.

Nem tudom, miért fojtottam meg. Nem tudok magyarázatot adni rá. Csak az biztos, hogy nem a baleset miatt

–mondta a bíróságon a 36 éves férfi, akit tavaly, 13 évvel a 22 éves lány meggyilkolása után fogtak el a rendőrök. S. Attila egy másik ügy miatt bukott le: pár éve értékes kutyáit akarta visszalopni - írja a Bors.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják a férfit, ő azonban csak az emberölést ismeri el.

    Én öltem meg Esztert. Teljes kétségbeesésben voltam akkor. Ráfordultam a bekötőútra. Hallottam egy csattanást. A lány leesett a kerékpárról, teste az aszfalton gurult. Próbáltam a pulzusát kitapintani, nem éreztem semmit. Pánikba estem. 23 éves voltam, volt egy kislányom. Elhatároztam, beteszem a lányt a csomagtartóba. Leizzadtam, rosszul éreztem magam. Meg kellett állnom. Hallottam, hogy a csomagtartóban mocorog. Kivettem, rángatózott. Nem tudom, mikor jött a pillanat, amikor elővettem a zsineget és megfojtottam

    – vallott a tragikus napról a férfi, majd közölte, hogy egyetlen kérdésre sem kíván válaszolni.

    Kommentek:

    Top 16