• Külföld
Faktor

Nem mindennapi "meglepetés": a rendőröktől tudta meg, mennyi idős a felesége

A harminc éves nő valójában már betöltötte az ötvenet.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Különös meglepetésben volt része egy kínai férfinak, aki az őt és feleségét letartóztató rendőröktől értesült arról, hogy neje húsz évvel idősebb annál, mint ahogy azt ő tudta.

A házaspárt Wuhan városában tartóztatták le, mert egy manikűrszalon álcája mögött egy bordélyt üzemeltettek - írja a shanghai.ist. A rendőrök a feleség adatainak ellenőrzése közben azonban kiderítették, hogy a Liu nevű nő nem  volt őszinte férjével, ami az életkorát illeti, sőt, a neve is hamis volt.

Mint kiderült, a nő eredeti neve Zhang, és nem 1988-ban született, ahogy az a hamis személyijében állította, hanem 1968-ban. A 27 éves Li nevű férjet ez nagy meglepetésként érte, ő ugyanis azt gondolta, hogy neje csak három évvel idősebb nála.

Elmondása szerint tíz évvel korábban találkoztak először, és a nő már akkor átverte. Zhang testvére szerint a nő azért hazudott, mert félt, hogy a férfi nem fogja feleségül venni, ha tudja, valójában milyen idős. Emellett azt is eltitkolta, hogy már túl van egy váláson.

A házaspárt fél év börtönre ítélték a bordély üzemeltetése miatt. Azt nem lehet tudni, hogy a házasság ezek után még megmenthető-e.

Kommentek:

Top 0