• Sport
Faktor

Nem lesz változás Storck stábjában, maradnak Möllerék

A Norvégia ellen megvívott sikeres EB-pótselejtező után egy nappal Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke bejelentette, hogy a torna végig Bernd Storck marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Ma az is hivatalossá vált, hogy a német edző segítői is maradnak.

Andreas Möller és Bernd Storck

Andreas Möller és Bernd Storck

Storck kinevezése után lecserélte Dárdai Pál stábját, legutoljára Nyilasi Tibor távozott a korábbi segítők közül. Storck Magyarországra hívta az egykori Európa-bajnok Andreas Möllert, rajta kívül Holger Gehrke és Szélesi Zoltán alkotja a csapatát.

"Andreas Möllerrel, Holger Gehrkével és Szélesi Zoltánnal az általam előzetesen elképzelteknek megfelelően, harmonikusan és eredményesen tudtunk együtt dolgozni. A három szakember sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott résztvevője lehessen a franciaországi Európa-bajnokságnak. Rendkívül értékes munkát végeztek az elmúlt időszakban, mindenben számíthattam rájuk. A csapat melletti jelenlétükkel a szakmai munka mellett a motivációs háttér is jelentősen erősödött, hiszen személyiségük komoly ösztönzést jelent a játékosaimnak. A szövetség vezetőivel és mindhárom szakemberrel egyeztettem a jövőt illetően, és abban maradtunk, hogy folytatjuk a közös munkát, továbbra is együtt dolgozunk azon, hogy a magyar csapat felkészülten és minél sikeresebben szerepeljen a jövő évi kontinensviadalon. Nagyon örülök, hogy együtt mehetünk tovább a megkezdett úton" - nyilatkozta az mlsz.hu-nak Storck.

Top 0