• Külföld
Faktor

Nem kerteltek a szülők: milliókat adtak a lánynak, hogy elhagyja fiukat

A fiú talán még most sem tudja, hogy szülei miatt ment tönkre a kapcsolat.

Egy Rachel nevű ausztrál nő bizarr történetet mesélt el arról, hogyan avatkoztak be angol párja szülei a kapcsolatukba.

Két hónappal azután, hogy Rachel és Jeremy összejöttek, össze is költöztek Ausztráliában - írja a Kidspot. A lány állapotos lett, a barátja megkérte a kezét, azt tervezték, hogy amikor kislányuk egyéves lesz, összeházasodnak.

De aztán máshogy alakultak a dolgok. Rachel tudta, hogy Jeremy tehetős családból származik, és sejtette azt is, hogy barátja szülei nem igazán örülnek, hogy fiuk egy munkáscsaládból jött ausztrál lánnyal kötötte össze az életét.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A fiatal anyuka jól érezte, hogy jövendőbeli anyósáék nem kedvelik. Amikor ugyanis a szülők látogatóba mentek hozzájuk, választottja apja, Robert elhívta sétálni Rachelt. Az apósjelölt hamar rátért a lényegre, és közölte: 20 ezer ausztrál dollárt (körülbelül 4,2 millió forint) fizet neki, ha kilép a kapcsolatból.

    A pár kapcsolata ezek után még problémásabb lett, Jeremy - talán szülei hatására - egyre gyakrabban emelte fel a hangját, csapkodta a falat, tárgyakat dobált dühében. Kis idő múlva Rachel jelezte párja szüleinek: fizessenek 30 ezer ausztrál dollárt (6,2 millió forint), és elköltözik.

    A következő héten az összeg már a lány számláján volt. Szakítottak, Jeremy később visszatért Angliába, a lányát csak fotókon látja. A lány szerint Jeremy talán még ma sem tudja, hogy szülei hogyan avatkoztak be az életébe.

    Kommentek:

    Top 16