• Külföld
Faktor

Nem kerteltek a szülők: milliókat adtak a lánynak, hogy elhagyja fiukat

A fiú talán még most sem tudja, hogy szülei miatt ment tönkre a kapcsolat.

Egy Rachel nevű ausztrál nő bizarr történetet mesélt el arról, hogyan avatkoztak be angol párja szülei a kapcsolatukba.

Két hónappal azután, hogy Rachel és Jeremy összejöttek, össze is költöztek Ausztráliában - írja a Kidspot. A lány állapotos lett, a barátja megkérte a kezét, azt tervezték, hogy amikor kislányuk egyéves lesz, összeházasodnak.

De aztán máshogy alakultak a dolgok. Rachel tudta, hogy Jeremy tehetős családból származik, és sejtette azt is, hogy barátja szülei nem igazán örülnek, hogy fiuk egy munkáscsaládból jött ausztrál lánnyal kötötte össze az életét.

A fiatal anyuka jól érezte, hogy jövendőbeli anyósáék nem kedvelik. Amikor ugyanis a szülők látogatóba mentek hozzájuk, választottja apja, Robert elhívta sétálni Rachelt. Az apósjelölt hamar rátért a lényegre, és közölte: 20 ezer ausztrál dollárt (körülbelül 4,2 millió forint) fizet neki, ha kilép a kapcsolatból.

A pár kapcsolata ezek után még problémásabb lett, Jeremy - talán szülei hatására - egyre gyakrabban emelte fel a hangját, csapkodta a falat, tárgyakat dobált dühében. Kis idő múlva Rachel jelezte párja szüleinek: fizessenek 30 ezer ausztrál dollárt (6,2 millió forint), és elköltözik.

A következő héten az összeg már a lány számláján volt. Szakítottak, Jeremy később visszatért Angliába, a lányát csak fotókon látja. A lány szerint Jeremy talán még ma sem tudja, hogy szülei hogyan avatkoztak be az életébe.

Kommentek:

Top 0