• Krimi

Nem engedte be a csalókat, leütötték

A két férfi vízszerelőnek adta ki magát, a nő viszont nem engedte be őket, ezért súlyosan megverték.

Két férfi jelent meg egy pócsmegyeri háznál azt állítva, hogy a vízszolgáltató munkatársai. A házban lakó nőnek gyanús volt a két férfi, ezért nem engedte be őket. Amikor viszont hátat fordított nekik, és megpróbálta bezárni a kaput, az egyik férfi a lábával kitámasztotta. A nő ezután eszméletét vesztette, amikor pedig magához tért, vérzett az orra és sérülések borították a halántékát és a testét.

A két ismeretlen férfit keresi a rendőrség. Egyikük 35 év körüli, vékony testalkatú. Szőrzete világosbarna, szeme kék. Borostás, arca hosszúkás, szemei közel ülnek egymáshoz. Az orrcimpája fölött egy anyajegy van, metszőfogai előre állnak és rendezetlenek. Fekete cipzáras fehér kabátot, kék farmert és fekete, NY betűkkel díszített baseball sapkát viselt.

Másikuk szintén 35 év körüli, zömök, erős testalkatú, szeme és haja sötét, barna körszakálla van. Szemöldöke vastag, sötét, középen össze van nőve. Piros kabátot, kék farmert és fekete, téli kötött sapkát viselt.

A szentendrei rendőrség kéri, hogy aki a két férfit felismeri, hívja a 06-1/236-2883 telefonszámot vagy a police.hu-n található számok valamelyikét.

Top 0