• Külföld
Faktor

Nem akart szakítani, megölte lányát és közös babájukat a vérfertőző apa

A tettes a lányát örökbefogadó férfit is meggyilkolta.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Holtan találtak egy 20 éves lányt, Katie Pladlt, az őt örökbefogadó apjával együtt Connecticutban. A kamasz biológiai édesapja, Steven Paldl öngyilkos lett New Yorkban. A Steven és Katie vérfertőző kapcsolatából született csecsemő holttestére ugyanazon a reggelen találtak rá Észak-Karolinában.

A lány 18 éves korában vette fel a kapcsolatot valódi szüleivel, mert még csecsemő volt, mikor örökbe adták. Apa és lánya között hamarosan romantikus kapcsolat alakult ki, tavaly törvénytelenül összeházasodtak és közös gyerekük is született. Januárban aztán letartóztatták őket, vérfertőzés miatt.

A vérfertőző apa először Észak-Karolinában megölte a lányával közös, héthónapos gyermekét, aztán csaknem 1000 kilométert utazott, hogy Katiet és örökbefogadó apját is meggyilkolja a kocsijukban, majd magával is végzett. A férfi holttestére csütörtök reggel egy parkolóban találtak rá, saját fegyverével végzett magával.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A helyi hírekre hivatkozva a 24.hu azt írja, hogy azért történt a vérengzés, mert a lány telefonon szakított apjával szerdán.

    Kommentek:

    Top 16