• Krimi

Nem akart fizetni a vacsoráért, a tengerbe menekült a rapper

Az ausztrál rapper hatalmas számlát hozott össze, de fizetni már nem akart a tengerparti étteremben. A rendőrök jetskivel üldözték.

A 2pec nevű rappert jetskivel üldözték a rendőrök, amikor fizetés helyett a tengerbe menekült egy étteremből. A férfi a rendőröknek azt mondta, azért szaladt el az étteremből, mert egy barátja

éppen a strandon szült.

A 33 éves férfit lopással és testi sértéssel vádolják. 600 ausztrál dollárt (127 ezer forintot) kellett volna fizetnie az étteremben, miután egyedül elfogyasztott két homárt, egy bébi polipot, 21 vodka-osztriga shot-ot és rengeteg sört. 2pec később azt mondta, a homárokat túlfűzték.

Az étterem szóvivője visszautasította a kritikát, szerinte tökéletes állagúak a homárjaik – írja a BBC.

Nem Ausztrália az egyetlen hely, ahol fizetés nélkül távoznak a vendégek az éttermekből. Nemrég Spanyolországban tartóztatták le egy banda vezetőjét, ők sorozatban hajtották végre ezt a bűncselekményt. A több mint 100 tagot számláló banda tagjai összesen körülbelül 2000 euró (600 ezer forint) értékben ettek egy észak-spanyol étteremben, azt állítva, hogy egy keresztelőt ünnepelnek. Mielőtt viszont a desszertet felszolgálták, elmenekültek. Hasonló eset történt egy másik közeli étteremben is: itt állítólag esküvőt tartottak, de az egész társaság elmenekült, hátrahagyva egy 10 ezer eurós (3 millió forintos) számlát. 

Kommentek:

Top 0