• Krimi
Faktor

Negyven önkéntes keresi ma a nyomtalanul eltűnt lányt

Negyven ember jelentkezett, hogy segítsen megkeresni a két hete eltűnt győri lányt, Bödecs Rebekát. Elsősorban a külvárosokat és város környéki településeket, az elhagyatott helyeket és épületeket pásztázzák a keresők egész szombaton.

Szombaton 9-kor gyűltek össze az emberek, hogy Rebeka keresésére induljanak. Barátok és ismerősök mellett idegenek is jelentkeztek, például a Tatabányai 4X4 Terepjárós Polgári Védelmi, és Önkéntes Egyesület.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Elsősorban a külvárosokat és város környéki településeket, az elhagyatott helyeket és épületeket pásztázzák a keresők, s kiragasztják a január 25-én eltűnt, 24 éves lány plakátját is. A győri vidéki buszpályaudvar parkolójában találkoztak. Innen indultak hogy feltérképezzék a város peremkerületeit, elhagyatott területeit, épületeit abban a reményben, hogy Rebeka nyomára bukkannak. Rebeka múlt hét hétfő óta nem adott hírt magáról, a rendőrség is keresi. A táskáján kívül semmit nem vitt magával. Ruhát nem csomagolt, a mobiltelefonját otthon hagyta. A számítógépe előzményei törlődtek -írta a Kisalfold.hu. Bödecs Rebeka 170 centiméter magas, vékony testalkatú, eltűnésekor hosszú barna haja volt. Ősszel lábműtéten esett át, kicsit sántít. Aki látta, a hollétéről információval rendelkezik, jelezze a rendőrségen a 107-es vagy a 112-es számon.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Top 16