• Külföld
Faktor

Négykézláb kúszva könyörgött az életéért, a rendőr gondolkodás nélkül kivégezte

A rendőr szabályos kivégzést rendezett a szálloda folyosóján.

Philip Brailsford 2016 elején lőtte agyon a 26 éves Daniel Shavert egy szálloda folyosóján. Brailsfordot gyilkosság vádjával állították bíróság elé, de az arizonai bíróság felmentette a rendőrt.

Csakhogy az ítélet után nyilvánosságra került az a felvétel, amit a rendőr ruhájával erősített kamera rögzített, és ez alapján Brailsford szabályos kivégzést rendezett. Shaver a rendőr utasítása szerint a földre fekszik. Aztán térdre áll feltartott kezekkel, majd az utasítás szerint négykézláb elindul a rendőr felé, ahogy az kérte.

EZT IS AJÁNLJUK:

    De a hangosan síró férfi, aki többször azt kéri, hogy: „Kérem, ne lőjön, próbálom azt csinálni, amit mond!”, kúszás közben egy pillanatra hátraemeli a kezét – a rendőrségi jelentés szerint vélhetően azért, mert éppen csúszott le a nadrágja –, és Brailsford azonnal öt golyót ereszt a férfiba.

    A holttestet átkutatták. Shaver fegyvertelen volt. Shaverre egyébként azért hívtak rendőrt, mert valaki úgy látta, hogy a férfi egy fegyverrel állt a szállodai szobája ablakában. A rendőrségi jelentés szerint Shaver két vendégével iszogatott, ekkor mutatta meg a szobában a fegyverét, amit a munkájához használt, madarak lelövésére. Később kiderült, hogy a fegyver csak egy airsoft volt - írta a BBC.

    A videót csak erős idegzetűek nézzék meg!

    Kommentek:

    Top 16