• Krimi
MZ/X

Négy gyalogost szúrtak hátba Londonban

Egyelőre nem tudni, ki áll a késelések mögött.

Négy embert támadtak meg 24 óra alatt Londonban. Egyelőre nem tudni, ki áll a késelések mögött, de az biztos, hogy az esetek összefüggnek, mivel az összes áldozatot hátulról szúrták le- írja a Daily Star.

Az első áldozat egy 45 éves nő, akinek a hátát érte a szúrás tegnap éjjel, miközben az utcán sétált. A legfrissebb információk szerint az állapota még mindig kritikus. Pár óra elteltével már hívták is a rendőröket a következő sérülthöz, nem sokkal tegnap éjfél előtt.

Fotók: Daily Star

Fotók: Daily Star

Őt a Park Avenue közelében támadták meg, bár szerencsére állapota nem tűnik életveszélyesnek. A harmadik sérültet, egy 23 éves férfit a Seves Sisters metrómegállónál találták, hajnali négy előtt pár perccel, neki is kritikus az állapota. Őt a közeli utcákban késelhették meg. Az utolsó áldozathoz, egy ázsiai férfihez ma délelőtt, fél tíz után értesítették a hatóságokat, szintén a hátán sebesült meg, válságos állapotban szállították kórházba. Egy szemtanú (aki tárcsázta a segélyhívót) azt mondta, mielőtt leszúrták volna, épp telefonált, bengáli nyelven. Még magánál volt, amikor a segítségére sietett, de rengeteg vért vesztett.

Egyelőre a rendőrség szerint semmilyen szinten nincs közük a történteknek terrorizmushoz, bár vizsgálják nagy erőkkel az ügyet. Jelenleg is folyik a helyi térfigyelőkamerák felvételeinek ellenőrzése. Az északi környéken, ahol a támadások történtek, fokozott a felügyelet, emellett arra figyelmeztetnek mindenkit, legyenek nagyon körültekintőek. Az esetek alapján elmondható, hogy különös veszélyben vannak az egyedül közlekedők. A rendőrség külön kérése, hogy bárki, aki kicsit is gyanús dolgot tapasztal, azonnal tárcsázza a központi segélyhívót-írja a Daily Star információi alapján a Blikk.

Kommentek:

Top 0