• Krimi
Faktor

Négy éves lányt erőszakolt a polgármester, állítja: a gyerek hibája

Richard Keenan egy éven keresztül volt az ohiói Hubbard polgármestere, annak ellenére, hogy egy erőszakra hajlamos természetű férfi. Több embert is zaklatott már, és egy négy éves kislányt rendszeresen megerőszakolt. Keenan azonban azt állítja, minden a lány hibája, és szó sem volt erőszakról, mert a kislány is kívánta őt.

Illusztráció

Illusztráció

A férfi a múlt havi tárgyalásán ártatlannak vallotta magát ebben az ügyben, de az elismerte, hogy szexuálisan zaklatta a feleségét, egy lelkészt, egy szociális munkást, a bátyját és annak feleségét is - írja az Independent.

A zaklatási időszak három éven keresztül tartott, a kislányt akkor erőszakolta meg először, mikor az még csak négy éves volt. A kislány végül elmondta Keenan feleségének, mit tesz vele a férfi.

A bírósági dokumentumok szerint a politikus nem tagadta, hogy többször is szexelt a kislánnyal, de szerinte erőszak nem történt, minden a kislány akarata alapján történt.

Keenant pszichiátrián is kezelték, mivel hajlamos az öngyilkossági kísérletekre. Ekkor mesélt egy szociális munkásnak arról, hogy 2013 szeptembere óta molesztál egy 4 évest.

A férfi akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.

Kommentek:

Top 0