• Belföld
Faktor

Fegyverrel fenyegetőzik a magyar család, a NAV-ot akarják megtámadni

Földön kiterített kötegnyi pénzekről és egy fegyverrel hadonászó kelet-magyarországi családról készült videó terjed az interneten. A felvétel egyik szereplője sokáig rendezgeti az eurókat és a forintokat, amelyeket elmondása szerint úgy szereztek, hogy direkt összetörték az Audijukat.

„Hát most kipróbáltuk, milyen a töréstesztje, jó volt, egymillióba... Összetörtük az Audit, de helyette vettünk egy A­8­-as­t” – hangzik el a felvételen. A videó élőben ment a Facebookon.

Az egyik férfi a videón egy fegyvert is elővett. „Majd ezzel lövöm a NAV-o­s­­okat, majd ha lesz valami esetleg, hogy majd megint betámadnak” – mondta.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Ezután mégis visszavonták állításaikat, és arról beszéltek, hogy a pénzt tisztességes úton szerezték. Ezt egyikük a Blikknek is megerősítette, a fegyverről pedig azt állította: nem igazi.

    Az adóhatóság nem kommentálta a videót, a biztosítási csalás ugyanis a rendőrség hatáskörébe tartozik. A lap megkérdezte a rendőrséget is az ügyről, de még nem kaptak választ. Egy szakember szerint viszont egy meggondolatlanul megosztott videó gondot okozhat a szereplőknek.

    Kommentek:

    Top 16