• Külföld
Faktor

Égési sérüléseket szenvedett a kisfiú a napon, pedig édesapja negyedóránként bekente

Az apuka szerette volna megvédeni kisfiát, ezért igen erős naptejjel kente, amikor flintshire-i udvarukon játszott a 3 éves.

Darren Roberts mindent megtett, hogy megvédje hároméves kisfiát a káros UV-sugaraktól. 50 faktoros krémet vett, amivel 10-15 percenként bekrémezte, amikor a gyerek a kinti pancsolóban játszott. Kisfiának másnap mégis óriási hólyagok borították kivörösödött testét.

"Nagyon nagy fájdalmai voltak, még azt se engedte, hogy hozzáérjünk" – mondta el a Mirrornak a walesi édesapa. A kicsit azonnal a Holywell Community kórházba vitték.

"Szörnyen éreztem magam. Azért vettem azt a naptejet, hogy megvédje a fiamat, de semmit sem használt. Undorító. Felhívtam a céget, ám közölték, hogy ők is használják, és semmi baj nincs vele" - folytatta.

Az üzlet, ahol a készítményt vették, azonban együtt érzett a szülőkkel, és vizsgálatot indított. "Számunkra a termékek minősége és biztonsága a legfontosabb, így rögtön visszajeleztünk a naptejet gyártó cégnek. Reméljük, Mr. Roberts fia hamar meggyógyul" - nyilatkozta egy szóvivő.

Kommentek:

Top 16