• Kultúra
Faktor

Megrendülten jelentette be a lánya: pénteken elhunyt a népszerű énekes felesége, Nancy Sinatra

A legendás énekes első felesége, Nancy Sinatra Sr. 101 évesen, pénteken halt meg.

Frank Sinatra első felesége, Nancy Sinatra Sr. pénteken hunyt el 101 éves korában. Halálhírét lánya, Nancy Sinatra Jr. közölte a Twitteren. A család nem árult el részleteket.

Nancy Sinatra, aki 1917-ben született Jersey Cityben, még tinédzserkorában ismerkedett meg Frank Sinatrával. 22 éves korában, 1939-ben ment hozzá feleségül. Házasságuk első éveiben még egy szerény kis lakásban éltek Jersey Cityben. Amikor azonban az énekes karrierje beindult, Los Angelesbe költöztek - írta a Guardian.

Három gyermekük született: Nancy, Frank és Tina. Első lányuk, Nancy Jr., 1940-ben jött a világra, s apjához hasonlóan ő is énekesként vált ismertté. Fiuk, Frank Jr. is édesapja nyomdokaiba lépett, kisebbik lányuk, Tina pedig filmproducerkedéssel foglakozott az énekesi pálya mellett.

Frank Sinatra magánélete legendásan zűrösnek volt mondható: 1951-ben otthagyta családját egy színésznő, Ava Gardner kedvéért, akit aztán el is vett feleségül. 1957-ben vált el tőle.

Az énekes összesen négyszer házasodott meg: 1966-ban Mia Farrow következett a feleségek sorában, vele két évig volt együtt.

Sinatra 1976-ig ismét egyedül volt, s ekkor vette el negyedik feleségét, Barbara Marxot, akivel 1998-as haláláig együtt maradt. Nancy Sinatra azonban nem házasodott újra.

Kommentek:

Top 0