• Krimi
Faktor

Egy tanár is ott lehetett a nagyszebeni lány halálakor - ki a felelős?

Három felnőttet, köztük egy tanárt is kihallgatnak annak a lánynak a halála ügyében, aki Nagyszebenben szelfizés közben lezuhant egy tömbházról.

A rendőrség már kihallgatta azt a hét kiskorút, akik a 15 éves lánnyal együtt készítettek fotókat, amikor a tragédia történt.

Az első jelek arra utalnak, hogy nyolc kiskorú és három felnőtt volt jelen, de az még kérdéses, hogy végig ottmaradtak-e. (...) Együtt mentek oda. A három felnőttet a későbbiekben hallgatjuk ki. Egy tanár is van köztük

-írja a Maszol a Szeben megyei törvényszéki ügyészség főügyészére hivatkozva. Az iskola, amelynek a szerencsétlenül járt lány tanulója volt, sajtóközleményében azt írja: az oktatási intézmény egyetlen tanárának sincs köze a történtekhez.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Denisa Voilan kedden, március 15-én este halt meg, miközben más gyerekek társaságában szelfiket készített egy kilencemeletes tömbház tetején. A lány volt az egyetlen közülük, aki felmerészkedett a mellvédre rögzített korlátra, amely leszakadt, a diák pedig a mélybe zuhant. Az ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében indított eljárást, egyelőre konkrét gyanúsított nélkül.

    Nemrég egy terhes modellről is írtunk, akit fotózás közben, a síneken gázolt halálra a vonat.

    Kommentek:

    Top 16