• Krimi
Faktor

Pónival jelentek meg a tolvajok a magyar faluban, végül pórul jártak

Jól megpakolták a lovaskocsijukat, de hamar lebuktak, és a rendőrök is elfogták őket.

Egy 28 éves és egy 29 éves büntetett előéletű kevermesi férfi április 6-án kora este egy póniló vontatta lovaskocsival megjelentek egy nagykamarási családi háznál, hogy kifosszák. A nyitott házból a lovaskocsira pakoltak egy gáztűzhelyet, egy puffot, és két zsák kukoricát 23 ezer forint értékben.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Közben a helyszínre érkezett a tulajdonos fia, aki a gyanúsítottakat tetten érte és összeveszett velük, mert nem derült ki, hogy a kocsira pakolt dolgokat a gyanúsítottak megvették-e, vagy azt éppen lopják.

Ezután megfogta a kocsit húzó póni zabláját, hogy a gyanúsítottakat a rendőrség kiérkezésig visszatartsa. A vita közben az egyik gyanúsított a tűzhelyet és a puffot a kocsiról a földre rántotta, majd hogy el tudjanak menni, nyitott tenyérrel lökdösni kezdte a férfi vállait, aki erre elengedte a zablát.

Ekkor érkezett haza a tulajdonos férje, aki szintén megfogta a póni zabláját, ő is vissza akarta tartani a gyanúsítottakat, de nem sikerült, mert a kocsit hajtó gyanúsított az ostorral a csuklójára ütött, így el kellett engednie a zablát, a gyanúsítottak pedig a két zsák kukoricával a helyszínről elhajtottak.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsítottak előzetes letartóztatását 30 napra elrendelte - tájékoztatott Dr. Veress Gabriella ügyész.

Kommentek:

Top 0