• Külföld
Faktor

Kétéves korától mindig csak ugyanazt ette a tinédzser, ez lett vele

A 17 éves fiú azt állítja, hogy sosem unta kedvenc eledelét.

Kétéves kora óta nem evett mást Elliott Jones mint virslis táskát. Sőt, már a zöldségek és gyümölcsök látványától is rosszul volt. A 17 éves fiú anyja, Joy Streatfield azonban végül megunta az egészségtelen szokást, és megfogadta, hogy egészségesebb és változatosabb étkezésre szoktatja át Elliottot. Állítólag egy kétórás hipnoterápia segített a fiún, aki azóta már túl van élete első fagylaltján és pár másik ételén is.

Fotó: Wikipédia

Fotó: Wikipédia

Elliott viszont azt mondja, hogy sosem unta meg a virslis táskát, mert semmi mást nem ismert. "Annyira válogatós volt, hogy a virslis táska volt az egyetlen, amit megevett, vagy azt ette, vagy inkább semmit" – nyilatkozta az anya a Metrónak. Ezen kívül még néha evett azért kolbászt, lazackrémes szendvicset és sült krumplit, de semmi mást.

"Még mindig kedvelem a virslis párnát, annak ellenére, hogy 15 évig ettem, de néha láttam olyanokat, amiket szívesen kipróbáltam volna, de még azelőtt rosszul lettem, hogy kipróbáltam volna őket" – mondta a fiú, akinek már két új kedvence is lett, a barbecue és a fagyi.

Kommentek:

Top 0