• Krimi
Faktor

Borzalom, amit a férfi tett a kislánnyal: játékaiból épített barikádot maga köré a gyerek

A férfi beismerte, hogy többször megerőszakolta a 3 éves gyereket.

Egy kislányt többször is megerőszakoltak, és olyan súlyos traumát szenvedett, hogy a szobájába elbarikádozta magát a játékaival. A hároméves gyermek azt mondta, hogy „rossz dolgok voltak a fejében”, miután Anthony Morgan megerőszakolta.

Az ügyész szerint a gyerek hosszú időn át ki volt téve az erőszaknak. Morgan már 16 éves börtönbüntetését tölti egy hatéves gyerek megerőszakolásáért, most tárgyalták a második ügyét. A bíróságon beismert 18 rendbeli erőszakot, ezért 18,5 év börtönre ítélték.

A kislány élete teljesen tönkrement, fél az emberek érintésétől, és olyan borzalmas dolgokról számolt be, hogy az ügyészség nem is tette közzé. A gyerek a támadások után sokszor hányt és nem értette mi történik. Morgan beismerte, hogy bántotta a gyereket, és sokszor édességet adott neki, hogy ne szóljon senkinek a történtekről. A férfi saját elmondása szerint tudta, hogy rossz, amit tesz, de nem tudott ellenállni, bánja tetteit.

Mindkét lánynak életre szóló törést okozott tetteivel, első áldozata már felnőtt és attól tart, hogy sosem lesz családja. Az iskolában is nehézségei voltak, érzelmileg és fizikailag is szenvedett.

Morgannak legalább a büntetése kétharmadát le kell töltenie - írja a Metro.

Kommentek:

Top 0