• Külföld
Faktor

Gyermekvállalás előtt hörcsögön gyakorolt, brutálisan féltékeny lett a párja

A férfi megkínozta és meggyilkolta a kisállatokat.

Illusztráció.

Illusztráció.

A 22 éves Lewsi Fox barátnője azért vett hörcsögöt, hogy kiderítse, hogyan tudnának gyereket nevelni. A 18 éves Jessica Bradbrook azt akarta megtudni, hogy a fiatal férfi képes-e gondoskodni egy állatról, mielőtt gyermeket szülne neki.

Fox azonban egy idő után féltékeny lett a rágcsálóra, mert úgy érezte, hogy szerelme a hörcsögöt részesíti előnyben vele szemben. Erre ő többször is a falhoz dobta az első hörcsögüket, egy másikat telefonkábellel fojtott meg, míg a harmadik állatot addig szorongatta, míg el nem pusztult. A negyedik megharapta őt, ezért felgyújtotta.

Tavaly márciusban képeket küldött Bradbrooknak a döglött hörcsögökről. Fox jelenlegi barátnője egyébként terhes, de most beismerte a bíróságon, hogy megkínozta az állatokat 2015 januárja és tavaly november között.

Fox négy hörcsöggel és két patkánnyal végzett, és most 5 év börtönre ítélték, mindössze 5 nappal azután, hogy a brit kormány az állatkínzás miatti büntetések idejét hat hónapról 5 évre emelte. Az állattartástól pedig eltiltották.

A férfi egyébként zsarnokoskodott a volt barátnője fölött, Bradbrookot cigarettával égette meg, kést tartott a torkához, de volt, hogy az ágyhoz szegezte. Fox-nál a pszichiáter személyiségzavart állapított meg – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0