• Külföld
Faktor

Fogamzásgátló mellett esett teherbe, megdöbbenésében elköttette a petevezetékét

Az eszköz közvetlenül a méhben fejti ki hatását, egy brit nő mégis teherbe esett mellette. A kicsi érkezésének azonban így is nagyon örült.

Lucy olyan eszközt használt fogamzásgátlóként, amelyet a méhébe helyeztek fel. A T-alakú tárgy folyamatosan hormont bocsájtott ki, hogy megakadályozza a teherbeesést. A nő kétszer már probléma nélkül alkalmazta az eszközt, de a harmadik esetben teherbe esett.

A terhességi tesztet decemberben végezte el, ám akkorra már 18 hetes terhes volt. A nő szerint Dexter születése a sors által volt elrendelve, és nem terveztek babát, nagyon örültek a kicsi érkezésének. Lucy azonban a szülés után nem sokkal elköttette petevezetékeit, hogy még egy ilyen meglepetés ne érhesse.

A császármetszés közben megtalálták a fogamzásgátló-eszközt is, amely a méhlepény mögött húzódott meg. A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) szerint az ilyen felhelyezhető eszközök 99%-ban megbízhatóak. Adataik szerint ezer nőből három év alatt kevesebb mint egy esik teherbe. Az első ciklusban viszont csak akkor véd azonnal, ha a ciklus ötödik napjáig felhelyezik – tájékoztat a Metro.

A baba születése után a fogamzásgátló eszközzel pózolt is egyet:

Kommentek:

Top 0