• Külföld
Faktor

Szörnyű kínokat él át a gyerekét elrabló anya, rothadnak a fogai a sok édességtől

Karen Matthews Nagy-Britannia leggyűlöltebb anyukája. A nő azért került börtönbe, mert eljátszotta lánya, Shannon elrablását.

Az asszony most arra panaszkodik, hogy szörnyű kínokat él át, ugyanis fogai rothadásnak indultak. Ennek az az oka, hogy a börtönben cukorkákat és cukros üdítőket fogyasztott. Mértéktelenül.

Karen úgy ette a csipszet és a csokoládét, mintha nem lenne holnap, amíg a hamis emberrablás miatt kiszabott börtön felét leülte. „Hobbiját” most sem szünetelteti, bár már új személyazonossággal él, szabadon.

Illusztráció.

Illusztráció.

A The Sun szerint a nő most is a McDonald’s-ból étkezik, de retteg a fogorvostól, ezért fogait még nem kezeltette. Egyik barátja elmondta a lapnak, hogy Karen sokkolóan néz ki, az összes foga fekete és elhalt. Hozzátette, hogy muszáj lenne valahogy elvinni a fogorvoshoz, ugyanis az asszonynak folyamatosan erős fájdalmai vannak, és úgy eszi a fájdalomcsillapítót is, mint a cukorkát.

A 41 éves nő még most is azt állítja, hogy ártatlan. A börtönben pedig az ott készült ételt nem volt hajlandó megenni, mert attól tartott, hogy bosszúból valaki megmérgezi. Szabadulása után két hónappal házát ismeretlenek támadták meg, tűzijátékot dobtak rá. A nő ezután kapott új személyazonosságot. Sebészeti átalakításért is könyörgött, hogy új életet kezdhessen.

A nőt 2009-ben zárták börtönbe, és 2012-ben szabadult. Az asszony eljátszotta, hogy lányát elrabolták, miután az ekkor kilenc éves gyereket bedrogozva találták meg egy rokon mocskos lakásában. Később kiderült, hogy az egészet Karen rendezte meg, hogy 50 ezer fontot kereshessen vele (nagyjából 18 millió forint). Ezen a cinkosával, Michael Donovannal osztozott – írja a Mirror.

Kommentek:

Top 0